Jouw soulmate vinden, droom je daar ook van?

Hoe weet je of iemand wel of niet je soulmate is?
Sommigen komen hem of haar binnen een week al tegen.
Anderen pas na een jarenlange zoektocht.

Een soulmate wordt ook wel omschreven als de volmaakte levenspartner, een romantisch ideaal, de ultieme liefde. De volmaakte levenspartner die van je houdt en met wie je een voortreffelijke relatie kunt hebben. Een soulmate is jouw afspiegeling en kan met jou een bevredigende liefdesrelatie vormen. Soms blijft die relatie in stand, soms ook niet…….

Sommigen beweren dat soulmates in een vorig leven een overeenkomst met elkaar hebben opgesteld; een contract om in dit leven samen te komen en elkaar te helpen met het genezen van emotionele wonden. Anderen zeggen dat je de persoon aantrekt die je op dit moment nodig hebt om te groeien.

Welke van deze twee jou ook aanspreekt, wij denken dat je een soulmate ontmoet met een gegronde beweegreden.

Een soulmate is iemand tot wie je je intens aangetrokken voelt. Je kunt hierbij gevoelens van liefde ervaren, maar een soulmate kun je net zo goed ontmoeten in kameraadschap, bij bloedverwanten of in een werkkring of relatie.

Het voelt alsof je de ander al eens eerder hebt ontmoet, zonder dat dit zo is. Je voelt je op je gemak bij elkaar en soms lijkt het alsof je elkaars denkbeelden kunt lezen en elkaar helemaal begrijpt.

Een soulmate is iemand die jou werkelijk ziet en daarom zorgt voor gevoelens van onderscheiding en het gevoel ‘thuis’ te zijn bij elkaar. Wij denken dat een soulmate de volwaardige persoon is die van je houdt, maar ook tevens de persoon is die jou spiegelt. Iemand die jou laat zien van welke delen in jezelf je nog onwetend bent en op welke punten jij kunt ontwikkelen.

Een van de grote taken die we als mens hebben, is dat andere gedeelte te vinden dat van ons is en waaraan we deel van uitmaken.

Hoeveel van ons hebben niet een gemis gevoeld of een verlangen om ‘iets’ te vinden? Het is onze geest die zegt dat we het nodig hebben om ons met die andere helft te vermengen, om zo met alle kracht samen te spannen.

Door met regelmaat deel te nemen aan de diverse bijeenkomsten van onze Soulmate Club, kun je op het minst verwachte moment jouw soulmate tegenkomen. Waar wacht je nog op?

De Soulmate Club leert je werken met diverse rituelen, meditatievormen, gebeden en intenties om de liefde van je leven te manifesteren.

Meld je aan voor deelname aan de Soulmate Club en trek je eigen soulmate aan!

Een soulmate is een persoon die past bij jouw ‘zijn’, jouw manier van in het leven staan en jouw levenswijze.

Een soulmate is iemand die je het gevoel geeft volwaardig te zijn als je bij elkaar bent. Een soulmate hoeft niet alles grappig te vinden wat je doet, maar je vindt het heerlijk om samen te zijn en dingen op te bouwen.

Je soulmate zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt met wie je bent en wil je niet veranderen, zoals jij ook hem of haar niet wilt veranderen. Het is iemand waar je blij mee bent, iemand die je accepteert zoals je bent.

Bestaat er voor iedereen een soulmate?

Ja, er zijn soulmates voor iedereen in de wereld. Sommige mensen hebben het geluk dat ze hun soulmate al vroeg in hun leven ontmoeten, anderen moeten er voor lange tijd naar zoeken.

Het kan zijn dat je hem of haar ontmoet op de minst voor de hand liggende plek of dat het de minst voor de hand liggende persoon is, maar je zult iemand vinden die van je kan houden en voor je kan zorgen als dat nodig is.

Een soulmate is een persoon waar jij van houdt en die van jou houdt, zonder dat daar een andere reden voor is dan puur een ontmoeting en het hebben van contact. Het contact met een soulmate gaat veel dieper dan begeerte en het geslachtsdaad; een soulmate is iemand die precies weet wat je denkt of voelt, zonder dat je zelfs maar een woord hebt gezegd.

Als je jouw soulmate vindt, voel je iets wat je nooit eerder hebt gevoeld.

Het vinden van je soulmate hangt af van waar je dagelijks bent, wat je doet, hoe oprecht je bent en het gemak waarmee jij jezelf aan anderen laat zien (in termen van gevoelens, delen, praten, luisteren en leren van elkaar).

Als je een heel gereserveerd type bent of als je het vervelend vindt om met anderen om te gaan, zal het moeilijker voor je zijn om je soulmate te vinden.

Maar de uiteindelijke toegang tot het vinden van je soulmate is te vinden in je eigen geestkracht en doorzettingsvermogen!

Deze website is bedoeld voor singles en alleenstaanden die op zoek zijn naar hun Soulmate. Iedereen mag meedoen, ongeacht de leeftijd!

© 2020 All rights reserved | www.soulmatedinner.nl | info@soulmatedinner.nl | telno: 085-90 20 755